Sile Mihailescu - Instalator Sanitare

instalator Bucuresti sector 3

Instalator Bucuresti sector 3, instalare, montaj, instalatii sanitare si termice la domiciliu. In situatia in care locuiti in sectorul 3 si aveti nevoie de un instalator pentru efectuarea unor reparatii sau inlocuiri de obiecte sanitare va stau la dispozitie in timp util, cu o experienta in domeniu de 20 ani- 0748209171
DESFUNDARE, CANALIZARE, SCURGERE LAVOAR BAIE, CADA, CABINA DUS, SIFON CHIUVETA BUCĂTĂRIE, EVACUARE VAS WC, SIFON PARDOSEALA BAIE.


montaj-reparatie-scurgere-cada-baiebaterie-inox-baie





DACA DORTI SA ACHIZITIONATI OBIECTE SANITARE VA POT ASISTA- DEDEMAN, ROMSTAL SAU MAGAZINUL DE SANITARE DE LANGA LOCATIA Dvs . TEL 0748209171
- montaj, baterie bucătărie, baterie lavoar baie cu racorduri de alimentare apa, montaj, inlocuire scurgere defecta, desfundare scurgere bucatarie, baie.
- montaj aragaz cu alimentare pe gaz, aragaz plita pe blat, gaz sau electric, cuptor cu alimentare pe gaz sau electric, furtun racord gaze, robinet gaz, set complet.
- montaj robinete trecere apa rece si apa calda baie, bucatarie in nisa sau in exterior la apometrul de apa calda, rece, baie, bucatarie.
- montaj chiuveta bucătărie pe suport metalic sau blat, lavoar baie pe suport ceramic sau mobilier, instalare, inlocuire scurgere, modificare traseu alimentare apa, set complet.
- montaj vas wc, bazin vas wc, ceramic sau pe perete, montaj, reparatie alimentare apa vas wc, robinet si racord alimentare, instalare, vas bideu. inlocuire racord evacuare vas wc.
- montaj calorifere, teava cupru, tur retur si robinete de alimentare, schimbarea tevilor de alimentare cu tevi pe cupru sau polipropilena.
- montaj, desfundare, sifon pardoseala, desfundare scurgere baie, sifon pardoseala baie, scurgere bucătărie
- montaj cabina dus, cada cu dus, baterie cada dus, montaj scurgere, set complet
- montaj mașina de spalat rufe, sau vase, cu racord si robinet de alimentare apa si instalare racord scurgere, set complet.


montaj-chiuveta-inox-bucatarie-set-complet

montaj-masina-spalat-rufe




- instalator Bucuresti sector 3, execut lucrare pe cupru, polipropilena, deplasare auto la domiciliu, inlocuire teava sparta cu teava din cupru, pexal, polipropilena, 
montarea și întretinerea sistemelor de alimentare pentru apa.
- identificarea si remedierea problemelor legate de conductele de alimentare pentru apa de exemplu scurgeri, presiune apa rece sau calda.
- reparatii sau înlocuire colone scurgere sparte, coloane înfundate, robinete.
- montarea aparatelor casnice masinile de spălat, aragaz gaz, chiuvete, lavoare, baterii, vas wc.
- montarea si întretinere sisteme de încalzire, calorifere.


montaj-reparatie-vas-wc-set-completcalorifer-aluminiu




- INSTALATOR BUCURESTI SECTOR 3- MONTAJ, INTERVENTII. TEL 0748209171

instalator Bucuresti sector 3